„Luknelė 2004“ - nuvykimo planas:

80-čio jubiliejinės akademikų vasaros stovyklos „Luknelė 2004“ stovyklavietė yra ant Luknelės upės kranto netoli Luknelės ir Žeimenos santakos. Žemėlapyje pažymėta RAUDONAI. Važiuojant keliu nuo Švenčionėlių dešinėje pusėje matosi sudegęs namas ir Labanoro regioninio parko stendas. Ten ir yra MŪSŲ stovyklavietė!

Yra 4 būdai pasiekti stovyklos vietą:

1 būdas. Atsispausdinti žemėlapį. Sėsti į nuosavą automobilį ir pagal žemėlapį pasiekti stovyklą.

2 būdas. Važiuoti traukiniu iš Vilniaus (05:22, 08:10, 11:16, 14:53, 17:32, 20:15) į Švenčionėlius (žemėlapyje - MĖLYNA). Stovyklavietė už maždaug 7 km. Nuo Švenčionėlių geležinkelio stoties eiti į priekį greta geležinkelio. Priėjus pervažą, sukti į kairę ir eiti tuo keliu iki upės. Perėjus upę eiti toliau, kol keliai išsiskirs. Reikia eiti į dešinę asfaltuotu keliu tiesiai iki stovyklavietės. Dešinėje turėtumėte pamatyti sudegusį namą ir Labanoro regioninio parko stendą, ten ir yra mūsų stovykla.

3 būdas. Važiuoti autobusu į Ignaliną per Labanorą. Toks maršrutas tikrai yra iš Kauno. Už Labanoro pavažiavus apie 7 km išlipti ties kelių susikirtimu (žemėlapyje - ŽALIA). Eiti tiesiai tuo keliu (apie 14 km), kol kairėje pamatysite sudegusį namą ir Labanoro regioninio parko stendą, ten ir yra mūsų stovykla.

4 būdas. Važiuoti į Kaltanėnus (žemėlapyje - RUDA), ir, turint smulkų tos vietovės žemėlapį, miško keliukais ateiti iki stovyklavietės. Trumpiausias kelias pėsčiomis - apie 5 km.

nuvykimo planas