Metinė:

2003-10-25

Data: spalio 25 d., šeštadienis
Vieta: Vilnius
Kaina: suvažiavimo dalyviams 25 Lt, kitiems 21 Lt.

Dienotvarkė:

SUVAŽIAVIMAS:

10 val., Jėzuitų gimnazija, Didžioji g. 32. (Pasiekiama apėjus šv. Kazimiero bažnyčią.) Visus neratuotus ir nenorinčius pasiklysti pasiimu 9:40 prie šv. Kazimiero bažnyčios ir visi draugiškai einame į suvažiavimą. ! Prašome šiauliečių atvykti iš vakaro (su nakvyne problemų nebus, tik iš anksto informuokite, kiek bus nakvojančių); labai norime, kad būtume ir punktualus, ir darbingi.

nepamirškite atšviestų paskutinės sesijos lapų (I kurso magistrantai - diplomo ir pirmo studijų knygelės lapo) ir pasirūpinkite turėti įstatų kopija.

Maždaug 14 val. - pietūs toje pačioje Jėzuitų gimnazijoje.

Po pietu, jei dirbsim susikaupe, tikėkimės, beliks jau tik atskiros Korp!Vytis, ASD ir SFS sueigos. Bet šiaip tai mažai tikėtina, kad bus laiko kažkur važiuoti persirenginėti, tad būkite malonūs, pasirūpinkite tuo iš anksto, nes, skirtingai nuo pernai metų, oficiali dalis negali vėluoti.

METINĖ ŠVENTĖ:

18:00 val. Dailės Akademijos Gotikinė salė, Maironio g. 6, prie šv. Onos bažnyčios. Turėsime daug garbingų svečių, taigi, labai stenkimės atrodyti tobulai korporantiškai :), jei dar kas nors nepasirūpino tinkama apranga, paskubėkite skolintis iš draug(i)ų. Nepamirškite pasikartoti Gaudeamuso ir valso (ar jau visi kand./junj. žino, kad jie turi šokdinti juostuotuosius ir svečius?).

20:00 val. Vilniaus arkivyskupijos jaunimo centras, Aušros Vartų g. 12. Iki 6 val. ryto!!!

Skyriai atsiveža pasirodymus tautinės pasakos tema. Tikimės, neisite miegoti ir galėsime bendrauti, dainuoti ir šokti iki ryto :)). Mes Jūsų pasiilgome ir neišleisime išvaziuoti kaip Pelenės sulig vidurnakčiu :))

Jei turite klausimų, skambinkite senj. Jonui Mikaliūnui 8*684 18892 arba rašykite man e-mailą eglev@muza.lt

t.n. Eglė


Žemėlapis

Transporto schema

S - Suvažiavimas 10 val. Jėzuitų gimnazija, Didžioji g. 32. Įėjimas iš Kazimiero g. pusės !!! Nuo Rotušės eiti link Filharmonijos, kuomet keliai išsišakoja, sukti į Kazimiero gatvę. [nenorinčių pasiklysti Eglė lauks 9:40 prie Šv. Kazimiero bažnyčios]

14 val. - pietūs Jėzuitų gimnazijoje.

O - Oficialioji dalis 18 val. Dailės Akademijos Gotikinėje salėje, Maironio g. 6, prie Šv. Onos bažnyčios. Nuo Arkikatedros eiti link Sereikiškių parko, pasukti į Barboros Radvilaitės g., Maironio g. [renkamės 17:30, kad nevėluotumėm ir kad viskas būtų čiki piki]

L - Linksmoji dalis 20 val. Vilniaus arkivyskupijos jaunimo centras, Aušros Vartų g. 12. Eiti nuo Aušros Vartų link Filharmonijos, paėjejus 300 m VAJC po dešine.

VSC - Vilniaus Skautų Centre (Smetonos g. 8-1) šeštadienį nuo 12 iki 17 val. visus tranzuojančius pasitiks Vilniaus akademikai. Čią galėsite atsipūsti, išgerti karštos arbatos puoduką, gauti info ir šiaip pabendrauti.

Senj. Jonas

Žemėlapiai iš:

http://www.vap.lt/

http://www.takas.lt